Redovisningbyrå

Techonomic är en ledande redovisningsbyrå som specialiserar sig på att erbjuda högkvalitativa tjänster inom bokföring, fakturering, lönadministration, deklarationer, rådgivning samt bokslut och årsredovisningar. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att effektivisera sin ekonomihantering och skapa förutsättningar för framgångsrika affärer.

Bokföring

En av våra huvudtjänster är bokföring. På Techonomic strävar vi efter att erbjuda en smidig och effektiv bokföringsprocess som säkerställer att ditt företags ekonomiska transaktioner förs in och kategoriseras korrekt enligt gällande lagar och regler. Vi använder oss av modern teknik och digitala verktyg för att underlätta bokföringsarbetet, vilket innebär att du som företagare kan fokusera på din kärnverksamhet. Vi erbjuder även löpande uppföljning och rapportering för att säkerställa att din redovisning är uppdaterad och korrekt.

Fakturering

Techonomic erbjuder en effektiv tjänst för att underlätta uppföljning av fakturor och inbetalningar. Du som kund ansvarar för att skicka fakturor och påminnelser. Vi ser till att noggrant bevaka och rapportera betalningsstatus. Med hjälp av våra digitala verktyg får du som kund alltid en tydlig överblick över ditt företags inbetalningar och utestående kundfordringar, vilket gör det enklare för dig att planera företagets likviditet.

Lönadministration

Lönadministration kan vara en tidskrävande och komplex process för många företag. På Techonomic tar vi hand om allt som rör löner, från beräkning av lön, semesterersättning, skatter och avgifter till att se till att all rapportering till Skatteverket och andra myndigheter sker korrekt. Våra kunder kan lita på att deras anställda får rätt lön i rätt tid, och att företaget uppfyller alla lagar och regler inom lönadministration.

Deklarationer

Att sköta deklarationer kan vara en utmaning för många företagare, och det är viktigt att säkerställa att allt blir rätt för att undvika onödiga böter och avgifter. Techonomic hjälper till med att upprätta och lämna in deklarationer för inkomstskatt, moms och arbetsgivaravgifter. Vi ser till att ditt företag uppfyller sina skattemässiga förpliktelser och att deklarationerna lämnas in korrekt och i tid.

Rådgivning

För att stötta våra kunder i deras ekonomiska beslutsfattande erbjuder Techonomic professionell rådgivning inom en rad områden. Våra erfarna rådgivare kan hjälpa dig med frågor som rör företagets finansiella hälsa, såsom likviditet, lönsamhet, skatteplanering och kapitalstruktur. Genom att erbjuda skräddarsydda lösningar och strategier hjälper vi våra kunder att fatta välgrundade beslut som främjar företagets tillväxt och framgång.

Bokslut och årsredovisningar

Ett av de mest kritiska momenten i företagets ekonomiska cykel är bokslut och årsredovisningar. Techonomic erbjuder en omfattande tjänst inom detta område, där vi säkerställer att ditt företags bokslut och årsredovisning upprättas enligt gällande lagar och regler. Vi hjälper till med att sammanställa och analysera årets ekonomiska händelser, utföra avstämningar, beräkna avskrivningar och periodiseringar samt upprätta årsredovisningen, inklusive resultaträkning, balansräkning och kassaflödesanalys.

Varför välja Techonomic?

Techonomic är en pålitlig och erfaren partner för företag som vill ha en effektiv och smidig hantering av sin ekonomi och redovisning. Vårt team av kvalificerade och engagerade medarbetare arbetar ständigt för att erbjuda de bästa lösningarna och rådgivningen för att möta våra kunders unika behov.

Vi är stolta över att använda den senaste tekniken och digitala verktyg för att erbjuda våra tjänster, vilket inte bara innebär en mer effektiv hantering av ekonomin utan också minskar pappersarbete och bidrar till en mer hållbar verksamhet.

Genom att anlita Techonomic som din redovisningsbyrå kan du känna dig trygg i att ditt företags ekonomi är i goda händer. Vi är här för att hjälpa dig att nå dina affärsmål och skapa förutsättningar för framgång.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa ditt företag att växa och utvecklas. Vi ser fram emot att bli din partner inom ekonomi och redovisning.

Redovisningsbyrå

Vi är bara ett fåmansföretag. Behöver vi en redovisningsbyrå?

Som fåmansföretag kan det vara frestande att försöka hantera ekonomin och redovisningen på egen hand, men det finns flera fördelar med att anlita en redovisningsbyrå som Techonomic även för mindre företag. Genom att låta en redovisningsbyrå ta hand om ditt företags bokföring, fakturering, lönadministration och deklarationer, frigör du tid som du kan lägga på att utveckla och expandera din verksamhet.

Att anlita en redovisningsbyrå innebär också att du får tillgång till professionell rådgivning och stöd från experter inom ekonomi och skatteregler. Detta kan vara mycket värdefullt när det gäller att fatta viktiga ekonomiska beslut för ditt företag. Dessutom hjälper en redovisningsbyrå dig att hålla dig uppdaterad om ändringar i lagar och regler kring redovisning och skatter, vilket säkerställer att ditt företag följer alla gällande bestämmelser.

Att hantera ekonomi och redovisning på egen hand ökar risken för misstag och felaktigheter. En redovisningsbyrå kan hjälpa till att minimera dessa risker och undvika potentiella böter och avgifter. En extern redovisningsbyrå kan också erbjuda en objektiv analys av ditt företags ekonomiska ställning och ge dig insikt i möjliga förbättringar och effektiviseringar.

Om ditt fåmansföretag växer och utvecklas kan en redovisningsbyrå anpassa sina tjänster efter dina förändrade behov, vilket ger dig en smidig övergång och kontinuerlig ekonomisk support.